Magazines

Lezen
Grip op je Vermogen Magazine 2018

Generaties lang genieten, hoe maakt u dat mogelijk? Jan Terlouw deed vorig jaar tijdens het Grip op je Vermogen-event een beroep op onze zorgzaamheid. Voor het milieu, voor onze kinderen en voor onze ouderen. Deze oproep vond veel weerklank in Nederland en ook ING besloot het op te pakken. In dit magazine daarom volop aandacht voor generatie-overstijgende oplossingen.

Meer lezen...
Lezen
Grip op je Vermogen Magazine 2017

Hollands welvaren, dat is het thema van de nieuwe editie van dit magazine Grip op je Vermogen.
U vindt in deze editie, uitgegeven in december 2017 o.a. meer over:

  • Uw mentale boekhouder – gedragseconomisch onderzoek naar onze vaak irrationele financieel beslissingen wordt steeds belangrijker.
  • Worstelen met weelde – de wenselijkheid van overheidsschulden staat centraal in het economenkompas van overheidsfinanciën. Hoofdeconoom Marieke Blom van ING Nederland geeft een toelichting.
  • Vakantiehuis als spaarpot – de combinatie van vertier en opbrengsten uit verhuur maakt recreatief vastgoed in Nederland steeds populairder. Maar staat u niet blind op het rendement.
  • De vijanden van uw rendement – herkenbare emoties en gedragingen willen beleggers nog weleens van de wal in de sloot helpen. Wat moet u vooral niet doen?
  • De familiehypotheek – nu sparen tot verlies van vermogen kan leiden, biedt de familiehypotheek uitkomst voor ouder en kind.
  • Speciaal voor oudere jongeren – omdat de koopkracht van spaartegoeden ieder jaar verder afneemt, presenteert Grip op je Vermogen drie alternatieven voor de spaarrekening van veertigplussers.

 

Meer lezen...
Lezen
Grip op je Vermogen magazine 2016

In dit magazine, uitgegeven in 2016, gaan we in op  ‘De stand van de BV Nederland’. We geven tips om uw vermogen in de wereld van morgen te beschermen en te laten groeien.

Met opmerkelijke interviews met Jaap de Hoop Scheffer, Simone Brummelhuis, Marieke Blom, Peter Borgdorff en Coen Teulings.

Verder de fiscale veranderingen en het risico van niet beleggen.

Meer lezen...
Lezen
Artikel: Het nieuwe huwelijks-vermogensrechtelijke ABC

Auteur: prof. mr. dr. Bernard M.E.M. Schols. Als hoogleraar verbonden aan het Centrum voor Notarieel Recht van de Radboud Universiteit Nijmegen, vennoot bij ScholsBurgerhartSchols Estate Planning. 

Bron: Accountancy Vanmorgen 

Wilt u het artikel downloaden, dit kan door hier uw gegevens achter te laten.

Meer lezen...
Lezen
Artikel: Avantium voor durfal met geduld

Bron: Beleggers Belangen 03-04-2017

Wilt u het artikel downloaden, dit kan door hier uw gegevens achter te laten.

Meer lezen...

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van alle producten van Grip op je Vermogen?
Vul uw e-mailadres hier in.