NN Investment Partners

Partner

Vermogen opbouwen wordt steeds belangrijker. NN Investment Partners helpt u daarbij.
Pensioen, zorg, onderwijs: op steeds meer vlakken treedt de overheid terug en moeten burgers meer zelf regelen. Vermogen opbouwen wordt daarom steeds belangrijker. NN Investment Partners wil als grootste aanbieder van beleggingsfondsen in Nederland u graag helpen bij het bereiken van uw financiële doelstellingen. Wij zijn marktleider in Nederland en beheren 187 miljard euro aan vermogen voor institutionele en particuliere beleggers uit meer dan 16 landen.*

NN Investment Partners beschikt over ruime expertise in alle beleggingscategorieën. Wij kunnen onze klanten daarom zorgvuldig maatwerk aanbieden en hebben daarbij altijd aandacht voor een aantrekkelijk beleggingsrendement in combinatie met sterk risicobeheer.

Beleggen hoeft niet ingewikkeld te zijn
Wij begrijpen dat veel mensen liever niet te veel tijd besteden aan het volgen van de markten en voortdurend bijhouden van hun beleggingen. Met onze fondsoplossingen proberen wij beleggen daarom  zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als u bijvoorbeeld kiest voor een van de NN mixfondsen, beheren beleggingsspecialisten op geavanceerde wijze uw beleggingsportefeuille en letten zij op een goede spreiding. Op deze manier heeft u als belegger weinig omkijken naar uw beleggingen.

Voor meer informatie over NN Investment Partners en wat wij voor u kunnen betekenen, klik hier.

Kwaliteit beloond
NN Investment Partners biedt een breed scala aan beleggingsfondsen, die bovendien meerdere malen bekroond zijn met aansprekende prijzen. Zo wonnen in 2015, evenals in 2014, de NN Dynamic Mix Funds Morningstar en Lipper Awards en werd de hele Dynamic Mix-range bekroond met een Gouden Stier. Ook dit jaar is in ieder geval een van de Dynamic Mix-fondsen zeker van een Morningstar Award.

NN Investment Partners mocht meerdere keren de vwd cash Publieksprijs mee naar huis nemen en de vermogensbeheerder werd zowel vorig jaar als dit jaar door Cash bekroond als ‘Beste grote fondsenhuis’.

partner logo