Video

« Naar overzichtspagina
Video

Jouw financiële toekomst: ben jij voorbereid?

Jouw Financiële toekomst | Deel 1
Wist je dat het eigenlijk heel laagdrempelig is om te gaan beleggen? Onbekend maakt onbemind en zo is het ook met beleggen. Veel mensen sparen en blijven sparen, maar de spaarrente is laag en blijft voorlopig waarschijnlijk ook laag. Ook de pensioenvoorzieningen worden minder. Vandaag de dag mogen we meer verantwoordelijkheid nemen voor onze eigen financiële toekomst en daarop inspelen.

In deze video vertellen ING en BlackRock u meer over sparen en beleggen en de voor- en nadelen van het combineren van deze twee voor jouw eigen financiële toekomst.
Bekijk ook de tweede video waar je meer uitleg krijgt over de mogelijkheden van beleggen. ING en Blackrock geven je tips om direct aan de slag te kunnen gaan.

Sprekers:
Paulo Varela Nunes (BlackRock): “Een goede mix tussen beleggen en sparen vormt een solide basis voor je financiële toekomst”
Annemieke Tromp (ING): “We merken we dat er nog veel drempels zijn rondom het starten met beleggen. Veel mensen hebben het gevoel dat ze iedere dag de beurs bij moeten houden of hier veel tijd in moeten steken. Maar starten kan heel makkelijk. Met een klein bedrag kun je al beginnen. Begin klein en kijk wat het voor je en met je doet.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van alle producten van Grip op je Vermogen?
Vul uw e-mailadres hier in.