Fidelity International

Partner

Fidelity International biedt beleggingsoplossingen en pensioenkennis van wereldklasse  waarmee klanten een betere toekomst kunnen creëren voor zichzelf én voor toekomstige generaties. Als particuliere onderneming denken wij in generaties en investeren wij op lange termijn. Klanten helpen om voor hun pensioen te sparen en andere lange-termijn-beleggingsdoelstellingen te verwezenlijken, vormt al bijna vijftig jaar de kern van Fidelity’s activiteiten.

Fidelity International werd in 1969 opgericht als de internationale tak van Fidelity Investments (opgericht in 1946 in Boston) en werd in 1980 onafhankelijk van het Amerikaanse moederbedrijf. Tegenwoordig is Fidelity grotendeels in handen van het management en familieleden van de oorspronkelijke oprichters.

Door actief, bottom-up onderzoek te doen, beschikt Fidelity  over de kennis die het mogelijk maakt onze cliënten superieure opbrengsten te kunnen bieden. Fidelity’s onderzoekscapaciteit behoort tot de grootste ter wereld, wij beschikken wereldwijd over bijna 400 beleggingsprofessionals. Onze analisten doen onderzoek op locatie, zij bezoeken bedrijven en spreken met klanten, concurrenten, leveranciers en onafhankelijke deskundigen om zo een oordeel te vormen. Onze fondsbeheerders en analisten hebben jaarlijks meer dan 16.000 afspraken met bedrijven; dat betekent gemiddeld één afspraak per 8 minuten.

> Klik hier voor meer informatie over Fidelity

partner logo